Knikkerspel Blank

Artikelnummer: OS-2007.12
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 15,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Knikkeren of flipperen?

Het knikkerspel is een soort eenvoudige flipperkast. Je speelt het spel met een knikker. Deze breng je in het spel door aan de startpin te trekken en de veer op te spannen. Zodra je deze loslaat wordt de knikker afgeschoten. Doe dit met precies de juiste kracht zodat de knikker stil komt te liggen bij het hoogste puntenaantal. Er zijn geen flippers bij het knikkerspel dus als de bal onderin komt heb je helaas geen punten en zul je een nieuwe poging moeten doen.

Oud-Hollands spel huren?

Wie oud-Hollandse spellen huren hoort denkt misschien aan spellen die al eeuwen niet meer gespeeld worden. Het tegendeel is echter waar. Deze spellen zijn ook nu nog erg leuk om te spelen, daarom is deze moderne variant van het knikkerspel in het leven geroepen. Zo kun je op een nieuw speelveld toch het knikkerspel uit vroeger tijden spelen.

Hoeveel spellen passen in jouw auto?

Bij Withagen-attractieverhuur kun je spellen laten bezorgen maar ook zelf afhalen. De meeste oud-Hollandse spellen zoals de ronde kegelbaan zijn bovendien demontabel. Zo kun je de leukste spellen kiezen en je eigen spellenpakket samenstellen voor een kinderfeestje, spelmiddag of schoolactiviteit.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 90
Breedte in cm 52
Hoogte in cm 5
Afmeting transport L x B x H 90 x 52 x 5 cm
Transport Gewicht (Kg) 5,9 kg
Vervoer
Handleiding