Knikkerbak

Artikelnummer: OS-2007.41
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Knikkeren of flipperkast?

De knikkerbak is een kruising tussen 2 populaire spellen. Net zoals bij een flipperkast moet je de knikker wegschieten door hem met de veer te lanceren. Maar er zijn geen flippers in de knikkerbak. Je moet de knikker precies hard genoeg schieten om hem in het gewenste knikkerpotje te krijgen. Lukt het jou om een knikker in het gat met de 5 punten te schieten?

Winnen met de knikkerbak

Je krijgt maar liefst tien kansen om zoveel mogelijk punten te behalen. Schiet de knikkers een voor een weg en tel als je alle knikkers hebt weggeschoten de punten bij elkaar op. Er zijn verschillende tellingen mogelijk. Je kunt afspreken dat wie met 10 knikkers de meeste punten haalt heeft gewonnen. Maar je kunt ook kijken wie de minste knikkers nodig heeft om 10 punten te scoren. Of schiet om beurten en kijk wie als eerste zijn knikker in de 5 kan schieten...

Knikkerspellen huren

Knikkers blijven erg leuk speelgoed voor alle kinderen. Op het schoolplein wordt elk jaar druk geknikkerd. Maar voor wie eens iets anders wil proberen zijn er in ons assortiment tal van leuke knikker spelletjes. Kun jij bijvoorbeeld ook achterwaarts knikkeren? En kun jij de knikker rollen tot precies waar je wilt? Test het maar eens bij het knikker rollen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 64
Breedte in cm 33
Hoogte in cm 4
Afmeting transport L x B x H 64 x 33 x 4 cm
Transport Gewicht (Kg) 1,75 kg
Vervoer
Handleiding