Klus Abraham

Klus Abraham

Excl. BTW al vanaf 55,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Een bijzondere Abraham pop!

Dit is een Abraham pop die volledig uniek is. Speciaal voor de Abraham die van klussen houdt (of juist niet) hebben wij deze prachtige outfit ontworpen. De pop heeft een overall aan en met zijn gereedschap op zak is hij klaar voor elke klus. Niet alleen van voren ziet deze Abraham pop er goed uit, ook de achterzijde bevat een gedetailleerde opdruk. Aan welke kant mensen de Abraham blikvanger ook passeren, het blijft een mooi zicht.

Een 50e verjaardag moet je vieren!

Laat de leeuw in je los en vier de 50e verjaardag van de Abraham! Wordt je man 50 jaar? Je collega, vriend, partner of vader? Dan kun je dankzij deze blikvanger hem eens goed verrassen! Een metershoge pop is de beste manier om een Abraham feest op gang te krijgen!

Een groot aanbod Abraham poppen

Elke Abraham is anders dus niet iedereen wil natuurlijk dezelfde Abraham pop om de jarige te verassen. Daarom hebben wij bij Withagen-attractieverhuur een groot assortiment Abraham en Sarah poppen te huur. Huur je favoriete opblaasfiguur en verras de jarige. Opzetten is eenvoudig. Je krijgt alle benodigheden en een handige handleiding mee, dus zelf afhalen en opzetten is voor iedereen mogelijk!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

90

Breedte in cm

250

Hoogte in cm

450

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt