Klim kantel twister ladder in actie

Klim kantel twister ladder

Artikelnummer: SK-2010.03
€ 185,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 175,00

Totaal exclusief BTW

€ 185,00
Omschrijving

Race naar de bel

Wie van de 2 deelnemers klimt het snelst met behulp van de touwladder naar boven? Degene die het eerst boven is en de bel doet luiden heeft dit ladderspel gewonnen. Het lijkt eenvoudig om naar boven te klimmen maar doordat de touwladder steeds draait is het toch nog een hele klus om bij de bel te komen. Ga je voor snelheid of probeer je juist je balans te bewaren?

Nog leuker met een stormbaan

De klim kantel twister ladder biedt enorm veel spelplezier maar nog leuker is het om deze attractie te plaatsen als onderdeel van een hindernisbaan. Plaats hem na een stormbaan en laat iedereen tegen elkaar het parkoers afleggen. Ben je trager op de stormbaan dan kun je de verloren tijd goedmaken op de klim kantel twister ladder en als eerste de bel luiden.

Waar plaats je de attractie het beste?

De klim kantel twister ladder is eenvoudig te plaatsen en kan zowel binnen als buiten staan. Als je hem buiten wilt gebruiken kun je de meegeleverde haringen gebruiken om de attractie stevig vast te zetten. Zorg in ieder geval voor genoeg ruimte rondom het kussen, zeker als je ervoor kiest om een parkoers te maken door de klim kantel twister ladder te combineren met bijvoorbeeld de Klauter hindernisbaan of de hindernis obstakelbaan
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 500
Breedte in cm 500
Hoogte in cm 450
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 100 x 100 cm
Transport Gewicht (Kg) 150 kg
Vervoer
Handleiding