Klauter hindernisbaan in actie

Klauter hindernisbaan

Artikelnummer: SK-2010.09
€ 245,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 245,00
Omschrijving

Een hindernisbaan huren is fun!

Organiseer je een teambuilding-event, sportdag of ander groot evenement? Dan is het zeker leuk om een hindernisbaan te huren! Hiermee vermaak je niet alleen de kinderen, maar je entertaint ook gelijk de volwassenen. Want hoe jong of oud je ook bent; deze hindernisbaan blijft altijd leuk en uitdagend!

Niet voor watjes!

Militairen trainen ook op een hindernisbaan, maar dan in het veld. Dit is niet alleen bedoeld om de fitheid te testen, maar ook om de teambuilding te boosten. Help elkaar over de diverse obstakels om zo allebei aan de andere kant te komen! Deze klauterhindernisbaan beschikt over 2 netten waar onderdoor getijgerd dient te worden. Daarnaast zijn er 2 kruiptunnels en een helling. Dan is er ook nog een muur waar je door heen moet. Wie dit in de snelste tijd doet is de winnaar. Uiteraard zitten er geen specifieke spelregels bij wanneer je deze hindernisbaan gaat huren, dus je kunt altijd een eigen competitie bedenken!

Hindernisbanen in elk thema

Withagen-attractieverhuur heeft een enorm assortiment en we zijn er zeker van dat we ook voor jouw evenement de leukste speeltoestellen hebben. Zo hebben we hindernisbanen in allerlei thema's van een vrachtwagen springkussen voor een logistiek thema tot een middeleeuws thema met de hangbrug hindernisbaan.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 7 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1700
Breedte in cm 380
Hoogte in cm 475
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1 x 2000 watt
Afmeting transport L x B x H 130 x 100 x100 cm
Transport Gewicht (Kg) 300 kg
Vervoer
Handleiding