Terug naar overzicht
Artikel 34 van 34 Volgend product

Kinder zaklopen

Artikelnummer: ZK-2007.01
€ 15,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 15,00
Omschrijving

Onmisbaar op iedere zeskamp: Zaklopen!

Een van de bekendste zeskamp spellen is natuurlijk het zaklopen. Met twee benen in een zak proberen zo snel mogelijk vooruit te springen is bij het zaklopen de uitdaging. Neem je grote sprongen waarbij je misschien je balans verliest of ga je met kleinere sprongen en ga je iets trager?

Zaklopen is een complete workout

Behalve het grote plezier dat de kinderen beleven aan het zaklopen, worden tegelijkertijd lichamelijke vaardigheden zoals coördinatie, kracht en evenwicht geoefend. Bij gebruik tijdens een zeskamp kunnen de zakken gebruikt worden voor wedstrijden zoals het zakloopparcours of het achteruitzaklopen. In totaal zijn het 6 verschillende kleuren zakken, allemaal 1 maat; 65 cm hoog. Kinderen kunnen hun eigen kleur kiezen.

Strijd niet tegen elkaar maar met elkaar!

Bij zaklopen probeer je zo snel mogelijk bij de finish te komen en je tegenstanders te verslaan. Dit lijkt op de Duo klompen race alleen zit je daarbij met je voeten aan je teamgenoot in plaats van in een zak. Wil je echter als groep samenwerken dan is het 6 persoons spring zaklopen een echte aanrader die voor enorm veel plezier zal zorgen op ieder evenement of zeskamp!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 3 jaar
Leeftijd tot 8 jaar
Lengte in cm 30
Breedte in cm 30
Hoogte in cm 65
Afmeting transport L x B x H 35 x 30 x10 cm
Transport Gewicht (Kg) 1 kg
Vervoer
Handleiding