Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 12

Kerstmanpak

Artikelnummer: KK-2008.01
€ 40,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 40,00
Omschrijving

Speel zelf Kerstman

Kerstmis is de leukste tijd van het jaar. Natuurlijk is het succes van Kerstmis in grote mate te danken aan de Kerstman die op zijn arreslee met rendieren bij iedereen pakjes bezorgt op Kerstavond. Maar de Kerstman is natuurlijk druk en om zeker te zijn dat hij jouw huis niet overslaat kun je zelf voor Kerstman spelen door een Kerstmanpak te huren. Zo kun je onherkenbaar zorgen voor een onvergetelijke Kerst!

Wat zit er bij het Kerstman pak?

Het kerstmannenpak huren is zonder baard, maar je kunt wel apart een baard huren. Het Kerstmanpak bestaat uit een broek, een jasje en een kerstmuts. De grote zwarte riem zit er ook bij. Het is ook heel leuk om met hele groep als kerstmannen op pad te gaan. Informeer naar naar de mogelijkheden en je zult een geweldige dag beleven aan het huren van één of meerdere pakken.

Maak het af met...

Wil je nog een stap verder om je evenement in Kerstsfeer aan te kleden kun je bij Withagen-attractieverhuur ook terecht voor leuke kerstdecoratie. Versier je evenement met Kerst ballondecoratie of plaats een grote opblaasbare Kerstman.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 14 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.