Kerstman

Artikelnummer: KERSTMAN
€ 0,00

Totaal exclusief BTW

€ 0,00
Omschrijving

De kerstman op bezoek?

Als december op zijn eind loopt kijkt iedereen uit naar de kerstdagen. Zou de kerstman pakjes brengen en eet hij van de kerstkoekjes die je voor hem hebt klaargezet? Wie zeker wil zijn van een bezoekje van de kerstman kan hem ook huren! Als je de kerstman huurt komt hij zeker langs!

Kerstman op uw evenement?

Organiseer je iets in een winkelcentrum of ben je op zoek naar animatie voor jouw evenement dan kun je de kerstman huren. Met een kerstman op jouw evenement kun je reclame maken en je brengt bezoekers ook gelijk in kerststemming. De vrolijke "Ho ho ho, fijne kerstdagen!" zal voor veel vrolijke bezoekers zorgen!

Oplossingen op maat!

Niet elk evenement is even groot en ook het budget verschilt per evenement. Maar wij denken graag met jou mee! Kies er bijvoorbeeld voor om zelf voor kerstsfeer te zorgen door zeef een kerstmanpak aan t trekken. Met dit kerstkostuum kunt u zelf kerstman spelen! En voor de grote evenementen waar de kerstman het alleen misschien niet aan huur je naast de kerstman, ook de "title=Kestvrouw" href="/kerstvrouw.html"/". Zo kunnen ze samen bezoekers gedag zeggen en meer mensen in kerststemming brengen in korte tijd!
Specificaties

Extra informatie

Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.