Kegels slingeren

Artikelnummer: OS-2007.22
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Kegels slingeren

Bij het spel kegels slingeren zijn het niet de kegels waarmee je slingert. Bij het kegels slingeren spel moet je een balletje dat aan een metalen paal vast zit een slinger geven. Dit mag je 3 keer doen. Lukt het jou om alle zes de kegels omver te werpen? Wie de meeste kegels omver slingert is de winnaar, of de minste beurten nodig had is de winnaar.

Een eerlijk spel

Kegels slingeren is een spel waarbij elke deelnemer evenveel kans heeft. De kegels worden steeds op precies dezelfde plaats opgesteld dankzij de markeringen. Er is niet veel kracht nodig alleen een goede slinger om mee te starten. Hierdoor kan iedereen dit spel spelen, jong en oud, zonder dat er iemand in het voordeel is. Ideaal voor wanneer de leeftijdsverschillen of krachtsverhoudingen groot zijn.

Oud-Hollandse spellen huren voor kinderen

Veel kinderen hebben nog nooit met oud-Hollandse spellen meegedaan. Het is dus extra leuk om deze bij Withagen-attractieverhuur te huren. Laat ze op de scouting, in de klas of bij de sportvereniging eens samen leuke spellen ontdekken. Ook kinderen mogen aan het bier bij bierfles vissen of bierfles golf. Al onze oud-Hollandse spellen kunnen namelijk al vanaf jonge leeftijd gespeeld worden. Stel zelf je ideale spellenpakket samen of vraag ons om advies.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 45
Breedte in cm 43
Hoogte in cm 56
Afmeting transport L x B x H 45 x 43 x 6 cm
Transport Gewicht (Kg) 2,75 kg
Vervoer
Handleiding