Karaoke set 1karaoke speler / mixer

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Artikelnummer: GE-2007.04
€ 175,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 175,00
Omschrijving

Zing mee met de tv!

Iedereen houdt van muziek. Maar nog leuker is het als je zelf je favoriete liedje kunt zingen. We hebben allemaal een liedje dat we meezingen als er niemand in de buurt is ook al kennen we de tekst niet. Maar met deze karaoke set ben je er zeker van dat je de juiste tekst zingt. Organiseer dus thuis, op school, op het werk of met vrienden gezellig in de kroeg zelf eens een avondje karaoke! Speciaal voor gelegenheden tot ± 75 personen, kunt je bij ons deze karaoke set huren.

Hoe werkt de karaoke set?

Deze karaoke set is erg gemakkelijk te gebruiken. Je kunt de complete karaoke set afhalen in Bergen op Zoom en thuis of op locatie aansluiten. Het is ook mogelijk om een duet of samen hetzelfde lied te zingen. De set bestaat uit de volgende delen:

  • gebruikshandleiding.
  • 800 gezellige Engels- en Nederlandstalige meezingers.
  • 1 karaoke speler / mixer.
  • 2 microfoons + 10 meter snoer.
  • 2 tv's.
  • 2 x 300 w RCF luidspeakers met in gebouwde versterker.

Volledig verzorgde karaoke avond

Zelf het voortouw nemen en het eerste liedje zingen is natuurlijk een goed begin van de avond. Maar om de avond tot een echt succes te maken zal wat meer werk zijn. Mensen enthousiast krijgen en iedereen aan de beurt laten komen valt niet mee. Maar als je dit liever niet zelf doet is het ook mogelijk om een verzorgende Karaoke-show met zang & presentatie te huren. Voor wie op zoek is naar goed geluid hebben wij ook een uitgebreid assortiment voor een muzikale avond.
Reviews
Specificaties

Extra informatie

Spanning in volt 230 volt
Vervoer
Handleiding
?>