Jungle run XL stormbaan

Artikelnummer: SK-2018.02
€ 575,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 450,00

Totaal exclusief BTW

€ 575,00
Omschrijving

Een enorme stormbaan!

Wie een echt jungle avontuur wil beleven op zijn evenement kan bij ons de Jungle run XL stormbaan huren. Deze XL stormbaan daagt je op allerlei manieren uit. Je moet klimmen, klauteren, springen, duiken, slingeren, glijden en duiken. Ben jij een echt oerwoudmens en weet jij de stormbaan volledig te overwinnen?

Met een gids door het oerwoud

De Jungle Run XL is een enorme stormbaan vol spektakel. Maar voor de kleinsten is het een stormbaan met misschien wel onneembare hindernissen. Wil je dat ook de kleinsten naar hartelust kunnen spelen op deze fantastische stormbaan, zorg dan dat er iemand is die ze kan helpen. De echte jungle ga je ook niet in zonder gids!

De Jungle Run XL huren

Wanneer je deze giga stormbaan wilt huren huur je eigenlijk meerdere springkussens. De jungle run, mega roll en de jungle swing spelkussen zijn allemaal onderdeel van deze stormbaan. Je huurt dus meerdere spelkussens tegelijk! En als de springkussens apart al leuk zijn, dan kun je wel nagaan hoe leuk het gaat worden als ze allemaal gecombineerd worden tot deze super vette Jungle Run XL stormbaan!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 4x 1500W
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.