IJsco kar

IJsco kar

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: LT-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 10.00

Ijs biedt verkoeling!

Iedereen houdt van lekker weer op een evenement. Droog weer en een aangename temperatuur zorgen al snel voor vrolijke gezichten. Maar als het zo warm is lust iedereen ook graag een ijsje om wat af te koelen. Een ijsco kar huren is dan dé feestformule om uw evenement smaakvol op te luisteren. Niet alleen zorgt de ijsco kar voor de nodige verkoeling, het ziet er ook erg sfeervol uit als deze ijskar op een evenement staat opgesteld!

Eenvoudig te plaatsen!

Deze ijscokar is een aanhanger. Je hangt hem in ingeklapte toestand zo achter de auto en plaatst hem waar je hem maar hebben wilt. Wanneer je hem dan openklapt wordt het een echte ijswinkel waar je in kunt staan. Dit is dus een echte verkoopstand voor de verkoop,- of uitdeelactie op jouw evenement. Door zijn unieke stabilisatiepoten, net als bij een caravan, kunt je hem mooi stabiel neerzetten. Let er echter wel op dat in de ijsco kar een echte evenementen diepvriezer zit, die eerst de koelelementen moet bevriezen, voordat hij daadwerkelijk gaat vriezen. Dit kan wel 12 uur duren!!

Afkoelen maar!

Ijsjes zijn natuurlijk erg lekker maar er zijn ook andere manieren om af te koelen! Laat je bijvoorbeeld van de tobbedansbaan glijden of schuif zo ver mogelijk over een van onze buikschuifbanen. Blijf je liever droog dan is drinken de beste manier om wat af te koelen. Vul jij je glas onder de limo clown?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

230

Breedte in cm

130

Hoogte in cm

315

Spanning in volt

230 volt

Afmeting transport L x B x H

230 x 130 x 315 volt

Transport Gewicht

376 kg

Vervoer Eigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

7 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Denk aan uw eigen witte kentekenplaat!

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding