Houten marktkraam (kersthuisje)

Artikelnummer: MK-2015.01
€ 70,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 55,00

Totaal exclusief BTW

€ 70,00
Omschrijving

Een houten marktkraam huren?

Jouw publiek aanspreken doe je met deze houten marktkraam zonder moeite! Met de volledig houten ombouw wordt een eenvoudige marktkraam omgetoverd tot bijvoorbeeld een sfeervol kersthuisje. Het is zelfs mogelijk om met meerdere kraampjes een klein dorpje te maken. De raampjes zijn doorzichtig, dus je kunt gewoon zien wat er naast je kraam gebeurt!

Kramen van hoge kwaliteit

Deze houten marktkramen zien er niet alleen prachtig uit (waardoor ze heel mooi staan op bijvoorbeeld een kerstmarkt), ze zijn ook erg stevig. Het stevige metalen frame biedt volop steun en de marktkraam wordt in het midden nog extra ondersteund. De houten ombouw geeft extra beschutting tegen wind en regen.

Met de kramen van Withagen-attractieverhuur valt u bij iedere braderie of kerstmarkt zeker op! Al onze houten marktkramen zijn met zorg door ons gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij kramen van de hoogste kwaliteit aanbieden. 

Withagen; van alle markten thuis!

In het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je niet alleen de leukste spellen en attracties. Ook wie op een braderie of markt iets wil verkopen kan bij ons terecht. Een eenvoudige grote marktkraam huren? Of toch liever een luxe stand? En zelfs garderoberekken huurt u eenvoudig bij Withagen.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 320
Breedte in cm 165
Hoogte in cm 240
Afmeting transport L x B x H Afmetingen marktkraam 3 meter + 2x wand (225x161x5) +2x schot (71x256x5)
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.