Houten marktkraam (kersthuisje)

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Artikelnummer: MK-2015.01
€ 70,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 55,00

Totaal exclusief BTW

€ 70,00
Omschrijving

Unieke marktkraam huren?

Als je tegenwoordig op wilt vallen om je publiek aan te spreken en naar je kraam te lokken kost dat veel moeite. Wij hebben echter precies wat je nodig hebt! Een luxe marktkraam maar dan net even anders. Met deze volledig houten ombouw wordt een eenvoudige marktkraam omgetoverd tot bijvoorbeeld een sfeervol kersthuisje. Het is zelfs mogelijk om met meerdere kraampjes een klein dorpje te maken. De raampjes zijn doorzichtig dus je kunt gewoon zien wat er naast je kraam gebeurt!

Kramen van hoge kwaliteit

Niet alleen zien deze kersthuisjes er prachtig uit waardoor ze heel mooi staan op bijvoorbeeld een kerstmarkt, ze zijn ook erg stevig. Het stevige metalen frame biedt volop steun en de marktkraam wordt in het midden nog extra ondersteund. De houten ombouw geeft extra beschutting tegen wind en regen.

Withagen; van alle markten thuis!

In het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je niet alleen de leukste spellen en attracties. Ook wie op een braderie of markt iets wil verkopen kan bij ons terecht. Een eenvoudige grote marktkraam huren? Liever een luxe stand? En zelfs garderoberekken huurt u eenvoudig bij Withagen.
Reviews
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 320
Breedte in cm 165
Hoogte in cm 240
Afmeting transport L x B x H Afmetingen marktkraam 3 meter + 2x wand (225x161x5) +2x schot (71x256x5)
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.
?>