Hobbel waggel fiets oranje in actie

Hobbel waggel fiets oranje

Artikelnummer: RM-2010.01
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Fietstochtje maken?

Met de hobbel waggel fiets is een stukje fietsen pas echt een uitdaging. De hobbel waggel fiets is namelijk geen gewone fiets! De hobbel waggel fiets is zo ontworpen dat je op en neer en van links naar rechts gaat. Op deze manier valt rechtdoor fietsen niet mee en een bocht maken is nog lastiger. Maar door dit vreemde ontwerp wordt fietsen wel heel erg leuk en uitdagend! De hobbel waggel fiets huren betekent een leuke manier om je uren te vermaken.

Hoe is de fiets ontworpen?

Hoe komt het nu dat de hobbel waggel fiets zo bijzonder rijdt? De voorste as van de hobbel waggel fiets staat scheef gemonteerd. Hierdoor gaat de fiets van links naar rechts en op en neer. Met een beetje oefening heb je al snel in de gaten hoe je al hobbelend en waggelend kunt fietsen zonder te stoppen. Hoe snel kun jij fietsen op deze bijzondere fiets?

Meer fietsplezier met fietsspellen

Alleen maar fietsen op de hobbel waggel fiets wordt al snel gewoontjes. Maar je kunt dit fietsspel natuurlijk zelf extra leuk maken! Zo kun je bijvoorbeeld een parcours uitzetten of in combinatie met de slinger hobbel fiets een gekke fietsrace houden tegen elkaar. De hobbel waggel fiets biedt je zo uren lang speelplezier. En voor wie van fietsen houdt maar bang is om te vallen hebben wij ook een andere leuke attractie. Met de bier-limonade fietsen hoef je niet bang te zijn dat je omvalt. Je staat stevig op een frame en staat stil terwijl je fietst. Stoppen bij een terrasje hoeft ook niet want zodra je genoeg getrapt hebt kun je het glas voorop leeg drinken.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 7 jaar
Leeftijd tot 90 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 60
Hoogte in cm 95
Afmeting transport L x B x H 200 cm x 60 cm x 95 cm
Transport Gewicht (Kg) 32 kg
Vervoer
Handleiding