Hindernis obstakelbaan

Artikelnummer: SK-2010.06
€ 225,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 225,00
Omschrijving

Een hindernisbaan huren is altijd een succes!

Open dag, sportdag, jubileum of ander groot evenement? Dan is het zeker leuk om een stormbaan te huren! Voor jong en oud is dit een groot succes. Want deze hindernisbaan blijft ongeacht je leeftijd altijd leuk en uitdagend! Ook het kijken naar de deelnemers is voor veel mensen een leuke bezigheid.

Een echte uitdaging!

Stormbanen zijn is niet alleen bedoeld om de fitheid te testen, maar ook om de teambuilding te boosten of de competitie aan te wakkeren. Help elkaar over de diverse obstakels om zo allebei aan de andere kant te komen of zorg juist dat je sneller gaat dan je tegenstander! Deze hindernisbaan beschikt over 2 netten waar onderdoor getijgerd dient te worden. Daarnaast zijn er gaten waar je doorheen moet klimmen. En alsof dat niet genoeg is moet er ook een muur worden bedwongen. Ben jij het snelste?. Je kunt altijd een eigen spel bedenken want er zijn geen regels op deze leuke opblaasbare hindernisbaan!

Hindernisbanen in diverse themas

Withagen-attractieverhuur heeft een enorm assortiment en we zijn er zeker van dat we ook voor jouw evenement de leukste speeltoestellen hebben. Zo hebben we hindernisbanen in allerlei thema's. Voor transportbedrijven en vrachtwagenfanaten is er bijvoorbeeld het vrachtwagen springkussen voor een logistiek thema. Of duik het oerwoud in met de jungle run hindernisbaan.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 7 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1300
Breedte in cm 400
Hoogte in cm 300
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1 x 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 80 x 80 cm
Transport Gewicht (Kg) 240 kg
Vervoer
Handleiding