Himalaya Klimwand / klimtoren

Himalaya Klimwand / klimtoren

Excl. BTW al vanaf 525,00

Artikelnummer: SK-2009.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
x 135.00

Klim naar de top van de Himalaya!

Voor veel mensen is het de ultieme droom. De toppen van de Himalaya beklimmen. Met dit enorme luchtkussen kunt u die droom een beetje verwezenlijken! Beleef de ultieme kick met deze mega grote klimtoren. Beklim deze Himalaya klimwand en beleef een sensatie die u niet krijgt in een klimhal of op een klimrek.

Hoe hoog is de Himalaya klimwand / klimtoren?

De himalaya is met zijn 12 meter het hoogste springkussen van Nederland en steekt boven menig gebouw uit. Per keer kunnen 3 klimmers omhoog en proberen deze prachtige opblaasbare klimrots te bedwingen! Hierdoor is het mogelijk om in een korte tijd veel klimmers op de klimmuur te laten klimmen.

Kan ik de klimtoren zelf ophalen bij Withagen-attractieverhuur?

Wanneer u de veiligheidsinstructies volgt is de attractie volledig veilig. Uiteraard zijn de klimmers gezekerd en is veiligheid gegarandeerd! De attractie is geschikt voor jong en oud. Al het benodigde klimmateriaal wordt door ons gecontroleerd en u krijgt instructies mee over het gebruik. Zo kunt u ook zelf de Himalaya klimwand / klimtoren opzetten en gebruiken. Hou er wel rekening mee dat het een enorm groot kussen is en deze niet in een personenauto past. Wilt u toch een kleinere klimwand dan is de piramide klimtoren misschien een goed alternatief.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

1200

Hoogte in cm

1200

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2 x 2000 watt

Transport Gewicht

600 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x Blower 2000 watt

2 xhaspel 40 meter