Hapert gesloten enkelasser met klep

Artikelnummer: AW-2009.01
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Aanhangwagen huren?

Soms wil je spullen vervoeren en past het net niet in je auto. En voor wie geen grote bus of bakwagen bezit is een aanhangwagen een handig alternatief. Huur je bijvoorbeeld een stormbaan of andere grote spellen en attracties dan past dit waarschijnlijk niet in een personenwagen. Gelukkig kun je bij Withagen-attractieverhuur ook een aanhanger huren. Zo lang je een trekhaak hebt kun je dan toch alles afhalen en hoef je niet alles te laten bezorgen.

Praktische info over de aanhangwagen

De hapert gesloten enkelasser met klep is een geremde enkel-asser tot 750 kg max. massa. Met deze aanhanger mag je met rijbewijs B rijden. Aan de achterzijde is de aanhangwagen voorzien van een gasveerklep zodat je makkelijk de spullen in en uit kan rijden. Ook bevindt zich aan de achterzijde een extra poot, om kantelen tegen te gaan als de aanhanger los staat. Aan de binnenkant is de aanhanger aan beide zijden voorzien van rails waar een speciale stang in zit om de lading te zekeren. De aanhanger is voorzien van een 7 polige stekker. Indien nodig hebben wij een verloop naar een 13 polige stekker. De binnen afmetingen van de laadbak zijn: Lengte: 252 cm breedte: 127 cm hoogte: 147

Diverse aanhangwagens huren

De hapert gesloten enkelasser is de meest eenvoudige aanhanger en er is ook geen speciaal rijbewijs verplicht voor het rijden met deze aanhanger. Ben je echter in het bezit van BE rijbewijs en wil je meer kunnen vervoeren of zit je met grote artikelen dan kun je ook een tandemasser huren bij Withagen-attractieverhuur. Voor echt bijzondere ladingen hebben we ook een schamelwagen in ons assortiment aanhangwagens. Met een laadvloer van maar lieft 8 meter heb je altijd plek genoeg op de oprij schamelwagen.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 258
Breedte in cm 176
Hoogte in cm 202
Afmeting transport L x B x H 258 x 176 x 202 cm bak maat binnekant 250 x 132 x150 cm
Transport Gewicht (Kg) max 750 kg totale massa
Vervoer Dit is een aanhanger
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.