Grote schaar 120cm

Artikelnummer: OE-2015.01
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Een schaar, maar dan heel groot

Een schaar is onmisbaar in het dagelijks leven. Iedereen heeft wel een schaar in huis. Maar de schaar van Withagen-attractieverhuur is wel heel bijzonder! Deze is namelijk veel groter dan een gewone keukenschaar. Deze grote schaar is maar liefst 120 cm. Verder is het net een gewone schaar. De gekleurde handvatten kun je beter met 2 handen vasthouden om goed te kunnen knippen.

Toon de schaar aan je publiek!

Deze schaar van meer dan een meter is duidelijk zichtbaar voor iedereen. Daarom is deze schaar perfect geschikt voor bijvoorbeeld een opening. De grote schaar knipt echt en is gemakkelijk te gebruiken door 1 persoon. U kunt de schaar dus gebruiken bij het doorknippen van een lint om aan iedereen te laten zien dat uw gebouw of evenement is geopend.

Maar uw opening extra bijzonder!

De grote schaar is al een uniek item waarmee u uw publiek kunt verrassen maar pas echt bijzonder wordt een opening of onthulling als je kiest voor een bijzonder openingslint. Wat dacht je van onze openingslint strik? Of hang uw openingsstik tussen ballonnenpilaren. Met zo'n openingslint dat met de grote schaar wordt opengeknipt maakt u er zeker een onvergetelijke gebeurtenis van!
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 120
Breedte in cm 45
Afmeting transport L x B x H 120 x 45 x 5 cm
Transport Gewicht (Kg) 4,30 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.