Geluidset 3 met 2 cd spelers

Artikelnummer: GE-2007.03
€ 165,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 165,00
Omschrijving

Laat je favoriete muziek horen

Geef je een feest? Organiseer je een vrijdagmiddagborrel? Heb je iedereen uitgenodigd voor een buurtfeest? Dan is het spelen van muziek natuurlijk onmisbaar. Dankzij deze compacte, krachtige geluidsset voor feesten en presentaties kun je zonder problemen jouw favoriete muziek draaien voor jouw gasten. Je kunt meerdere cd's tegelijk in de set laten draaien, zo vallen er geen stiltes tussen de nummers door. En uiteraard kun je ook je gasten toespreken, een toost uitbrengen, meezingen of mededlingen doen dankzij de microfoon.

Geluidset huren? Wat zit er bij?

Voor een gezellig feestavond tot maximaal 150 bezoekers biedt deze set een lekker geluid. Geen gesjouw meer met losse speakers en versterkers. De speakers zijn voorzien van ingebouwde versterkers. Verder is de set uitgevoerd met:

  • - 2 x professionele pioneer cd-spelers.
  • - 1 x klein mengpaneel.
  • - 1 x microfoon met 10m snoer.
  • - 4 x actieve luidsprekers.

Alles voor je feest bij Withagen-attractieverhuur

Voor wie iets te vieren heeft en dit wil doen op een eigen locatie heeft Withagen-attractieverhuur alle apparatuur te huur die je nodig hebt. Feestverlichting regel je eenvoudig met de disco set. Dankzij een rookmachine lijkt je feest al snel op een professionele party! Met Withagen-attractieverhuur kun je zelf een supercool feest geven. Examenfeest, Schoolfeest of reunie? Huur je party materiaal bij Withagen-attractieverhuur.
Specificaties

Extra informatie

Spanning in volt 230 volt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.