Geluids computer

Artikelnummer: GE-2009.02
€ 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 175,00

Totaal exclusief BTW

€ 125,00
Omschrijving

Feestje bouwen?

Muziek kan een feestje maken of breken. Zonder muziek is de sfeer vaak een heel stuk minder. Maar om genoeg muziek in huis te hebben om iedereen te laten swingen vereist een behoorlijke stapel cd's of een grote harde schijf waar je dagen mee bezig bent om genoeg muziek bijeen te zoeken. Met deze muziek PC kan iedereen een feestje bouwen zonder enige moeite. De geluids computer bevat maar liefst 8000 nummers. Genoeg om dagen lang te dansen zonder een enkel nummer dubbel te horen.

Een compleet pakket

De geluidscomputer huren betekent dat je in 1 klap de muziek voor je feest geregeld hebt, ook zonder DJ. De muziek computer wordt elke maand geupdate met de nieuwste muziek nummers. Er zijn ook verschillende jingles mogelijk. Door middel van het gemakkelijk te bedienen touch-screen scherm kan iedereen hier heel snel mee overweg. Het pakket bevat:

  • 1 x bcm muziek computer
  • 1 x Mengpaneel.
  • 1 x Microfoon + 10 meter snoer
  • 1 x mogelijkheid tot het aansluiten van mp3 speler, ipod etc.
  • 2 x 300 W RCF luidspeakers met ingebouwde versterker

Zingen en dansen met Withagen-attractieverhuur

Voor de echte feestgangers kan het vaak niet gek genoeg. Wil je naast lekkere muziek ook een grappige muzikale attractie dan kun je je gasten uitnodigen voor de Limbo! Wie kan het laagst tijdens het limbodansen? Ben je meer een zanger dan een danser? Laat je dan horen met de karaoke die je met deze set eenvoudig thuis kunt organiseren!
Specificaties

Extra informatie

Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1000 watt
Vervoer
Handleiding