Geboorte bord Winnie the Pooh met schoolbord

Artikelnummer: GB-2008.01
€ 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 10,00
Omschrijving

Zet Winnie the Pooh in de tuin!

Winnie the Pooh is misschien wel de bekendste beer ter wereld. Met dit mooie geboortebord laat je de bekende beer een van de leukste gebeurtenissen bekend maken. De geboorte van jouw kindje! De vrolijkste beer van de wereld die voor jouw huis bekend maakt dat er een nieuw wezentje op deze aarde is geboren zal de aandacht zeker trekken. Zo weet de hele buurt dat er een kindje is geboren.

Een persoonlijk geboortebord

Op het Winnie the Pooh geboortebord met schoolbord kun je de naam van de baby mooi op het schoolbord schrijven met krijt. Het geboorte-bord is ook gemakkelijk te plaatsen door zijn houten ondervoet. Zo heb je in enkele minuten een gepersonaliseerd geboortebord staan. Je huurt het geboortebord per week dus de hele buurt krijgt de kans om dit mooie geboortebord te zien.

Groot assortiment geboorteborden

Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot aantal geboorteborden in het assortiment. Zo is er voor iedereen een leuk geboortebord om de geboorte van je kind aan te kondigen. Echte bergenaren kiezen wellicht voor een geboortebord oranje krab maar voor wie liever iets neutralers wil is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een traditioneel ooievaar geboortebord te huren. Kijk voor ons volledige aanbod op de site bij geboorteborden en blikvangers.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 44
Breedte in cm 56
Hoogte in cm 88
Afmeting transport L x B x H 88 x 56 x 12 cm
Transport Gewicht (Kg) 5,55 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.