Gatenbiljart

Artikelnummer: OS-2007.55
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Biljart met gaten

Het gatenbiljart is niet te verwarren met het spel pool. Bij het gaten biljart zitten er wel gaten in het speelveld maar in tegenstelling tot bij een pooltafel zitten de gaten niet langs de randen maar in het midden. Ook is het gatenbiljart spel veel kleiner dan een reguliere biljarttafel. Zo kun je het gatenbiljart huren en zelf met een personenwagen vervoeren. Gaten biljart kun je dus bijna overal spelen.

De regels van gaten biljart

Probeer bij het spelen van een potje gaten biljart de ballen in de gaten te stoten met de keu. Elk gat heeft zijn eigen puntenwaarde. Er zijn 5 biljartballen en je mag dus 5 keer stoten. Probeer zo veel mogelijk punten bij elkaar te spelen. Je kunt natuurlijk ook afspreken dat elke bal in een ander gat moet worden gestoten als je het extra moeilijk wilt maken.

oud-Hollandse spellen huren

Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot assortiment aan oud-Hollandse spellen. Het leuke aan deze spellen is dat ze een grote variatie hebben en elk spel dus een andere tactiek vereist. Zo moet je goed nadenken bij een spel als alle negen, is een vaste hand heel belangrijk bij de bibberspiraal en is een snelle reactie de sleutel tot succes bij het muizen meppen. Door diverse oud-Hollandse spellen te huren weet je zeker dat iedereen wel een spel speelt dat ze leuk vinden!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 161
Breedte in cm 43
Hoogte in cm 12
Afmeting transport L x B x H 161 x 43 x 12 cm
Transport Gewicht (Kg) 12,75
Vervoer
Handleiding