funslang per stuk in actie

funslang per stuk

Artikelnummer: ZK-2007.09
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Funslang huren?

Een funslang huren doe je niet voor jezelf, maar voor je kinderen of je vrienden. Want pas als je samen gaat spelen met de funslang wordt het echt leuk. Je kunt met twee funslangen ook tegen elkaar racen. Dat maakt een funslang huren ook zo'n leuk idee als zeskamp spel of als sfeermaker op een feest of teambuilding evenement.

Hoe race je met de funslang?

Met jouw team stap je in de funslang. De ene kant ligt onder je voeten en de andere kant hou je boven je hoofd. Met het hele team moet de slang onder de voeten en boven het hoofd worden voortbewogen. Het snelste team wint. Iedereen moet dus tegelijk lopen en de funslang boven zijn hoofd doorgeven. En ondertussen moet je ook nog de juiste kant op lopen. Het team dat als snelste over het parcours loopt is de winnaar.

Alles voor een geslaagde zeskamp

Organiseer je een zeskamp en zoek je leuke onderdelen dan ben je bij Withagen-attractieverhuur aan het juiste adres. Al jaren voorzien wij Bergen op Zoom, Roosendaal, Zeeland en ver daarbuiten van de leukste zeskamp spellen. Bovendien kun je zeskamp spellen huren en zelf afhalen. Wel zo makkelijk! Wat dacht je van een zakloop wedstrijd voor 6 personen? Ook hierbij is samenwerking van groot belang. Liever individueel de beste zijn? Probeer dan eens als snelste droog naar de overkant te komen tijdens een spelletje met waterhelmen. Versla jij iedereen tijdens de zeskamp?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 390
Breedte in cm 65
Hoogte in cm 10
Afmeting transport L x B x H 65 x 30 x 10 cm
Transport Gewicht (Kg) 3½ kg
Vervoer
Handleiding