Eendjes vissen in actie

Eendjes vissen

Artikelnummer: SL-2018.01
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

x € 4,00

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Eendjes vissen met je eigen hengel!

Iedereen die ooit op een kermis is geweest kent de kraam waar je kunt eendjes vissen. Met een hengel probeer je een eendje te vangen en uit het water te tillen. Voor kinderen niet alleen een leuk spel om te spelen, maar ook een goede manier om de hand- oog coordinatie te trainen. Het valt natuurlijk niet mee om een dobberend eendje goed aan de hengel te krijgen! Als het dan lukt zijn kinderen ook erg trots op deze prestatie.

Een prijsje voor de kinderen?

Eendjes vissen is een leuk spel maar het is natuurlijk nog veel leuker als je een prijsje kunt winnen door de eendjes met succes uit het water te hengelen. Withagen-attractieverhuur kan voor u de prijsjes verzorgen. U kunt deze via de website er apart bij bestellen, maar uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen indien u specifieke wensen heeft. Voor kinderen is het eendjes vissen sowieso een leuke ervaring en met een prijsje hebben ze ook nog eens een leuke herinnering aan uw feest of evenement.

Mini-kermis organiseren?

Wilt u een mini kermis of een braderie organiseren kunt u bij Withagen-attractieverhuur ook terecht voor diverse kermis-attracties. Zo hebben we bijvoorbeeld het mini reuzenrad of de mini cars. Attracties waarmee u al snel de sfeer van een echte kermis benadert. Zo kunt u voor elk evenement, groot of klein, bij ons precies de juiste attracties huren.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 12 jaar
Lengte in cm 55
Breedte in cm 92
Hoogte in cm 77
Afmeting transport L x B x H Bak 55 x 85 x 35 cm Achterwand 77 x 92 x 2 cm
Transport Gewicht (Kg) 27,5 kg
Vervoer
Handleiding