Dubbele tobbedansbaan

Artikelnummer: WS-2017.01
€ 325,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 325,00
Omschrijving

Dubbel zo veel plezier!

Beleef dubbel zo veel plezier door een dubbele tobbedansbaan te huren! Klim naar boven met je opblaasband en ga bovenaan de helling klaarzitten. Er zijn 2 glijbanen dus je kunt tegelijk met een vriendje of vriendinnetje omlaag glijden. Wie komt het verst in het zwembadje en wie maakt de grootste golf?

Word ik nat?

Jazeker word je nat! De dubbele tobbedansbaan is een spectaculaire waterattractie met aan het einde een zwembad. De opblaasbanden blijven drijven maar van het opspattende water word je zeker nat. En dan is er ook nog de kans dat je van je tobbedans bootje afglijdt. Maar nat worden hoort erbij en zorgt voor de nodige verkoeling op hete dagen!

Tobbedansbaan huren bij Withagen-attractieverhuur

De dubbele tobbedansbaan is een attractie die (zoals alle attracties bij Withagen-attractieverhuur) volledig veilig is en regelmatig wordt geïnspecteerd. Toch kan niet iedereen er zomaar op. Het blijft een attractie die bij verkeerd gebruik kan leiden tot ongelukken. Zorg dus altijd voor voldoende toezicht! Een tobbedansbaan huren is perfect voor die hete zomerdagen. Wilt u voor nog meer waterpret zorgen? Kijk ook eens bij onze andere waterspellen zoals Plunderen voor de leukste waterpret!
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 1200
Breedte in cm 550
Hoogte in cm 600
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1 x 2000 watt + 1 x 1500 watt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.