Dubbele Buikschuifbaan in actie

Dubbele Buikschuifbaan

Artikelnummer: WS-2010.02
€ 225,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 225,00
Omschrijving

Maak de beste buikschuiver!

Voetballers vieren een doelpunt vaak met een buikschuiver, en dat kan jij nu ook doen door een dubbele buikschuifbaan te huren! Op een springkussen kun je veel beter glijden dan op gras. De buikschuifbaan wordt met een speciaal middel super glad gemaakt zodat je meterslang kunt doorglijden. Wie maakt de langste buikschuiver?

Waarom dezedubbele buikschuifbaan huren?

Iedereen heeft het er altijd over in een zeskamp: "de buikschuifbaan". Hier zit alleen een extra spelelement aan; je kunt nu namelijk tegen elkaar racen door deze unieke dubbele buikschuifbaan te huren. Probeer zo ver mogelijk te glijden om zo te winnen van je tegenstander. Neem een grote aanloop en glij over de baan. Haal jij het zwembadje?

Deze buikschuifbaan wordt niet alleen voor zeskampen gehuurd. Ook tijdens sportdagen of jubileumfeesten is deze attractie een gegarandeerde hit – zeker tijdens een warme zomerdag! Naast het leuke spelelement biedt het zwembadje de nodige verkoeling tijdens een warme dag. Een leukere manier om verkoeling te vinden is er niet!

Ga de strijd aan bij Withagen-attractieverhuur!

Wil je iets anders dan een buikschuifbaan huren en ben je competitief ingesteld? Dan hebben wij allerlei leuke opties.Zo kun je strijden op de bungeerun of een duel aangaan op het gladiatorenkussen. Ben je meer op zoek naar een waterattractie? Ook dan ben je bij Withagen-attractieverhuur aan het juiste adres! Met meer dan 20 waterattracties vind je bij ons altijd wel een attractie die bij jouw evenement past.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 1500
Breedte in cm 450
Hoogte in cm 300
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 100 x 70 cm
Transport Gewicht (Kg) 197 kg
Vervoer
Handleiding