Dropshot voetbalspel

Artikelnummer: VB-2017.02
€ 95,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

Ontwerpkosten per uur

x € 65,00

Ingredienten

Dropshot voetbalspel Custom full color doek

x € 495,00

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 95,00
Omschrijving

Oefen je vrije trap!

Laat de perfecte balbeheersing zien tijdens dit penalty spel met een gat als voetbaldoel! Haal de innerlijke Ronaldo of Messi in je naar boven en versla iedereen met het perfecte schot! Bewijs dit dan door de bal door het gat te schoppen. Het dropshot penaltyspel is een ideale voetbalattractie. Maar ook op een sportdag is het een leuke toevoeging. Wie schiet de bal in de minste pogingen door het gat?

Huur het penalty spel met boarding

Bij het dropshot penalty spel kussen zit ook een boarding die kan worden bevestigd aan het kussen zodat er een grote cirkel voor het doel ligt. Zo neemt iedereen zijn schot vanaf ongeveer dezelfde afstand en onder gelijke hoek. Bovendien bent u zo zeker dat de speler die aan de beurt is voldoende ruimte heeft. Dit is wel zo veilig. Het dropshot voetbalspel kan echter ook zonder deze cirkel worden gebruikt.

Een voetbaldoel met doek naar keuze

Het is mogelijk om het doek met gat van het dropshot voetbalspel te laten bedrukken in uw eigen ontwerp. Wat dacht u van het clublogo als levensgroot doelwit? Of een bedankje aan sponsors aan het einde van het seizoen? Een leukere manier om reclame te maken is er niet. En wie goed oefent met het dropshot voetbalspel wordt vast ook de winnaar van het opblaasbaar doelschieten!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 300
Breedte in cm 75
Hoogte in cm 350
Vervoer
Handleiding