Draaimolen met kassa in actie

Draaimolen met kassa

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Artikelnummer: A-2012.01
€ 575,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 95,00

Totaal exclusief BTW

€ 575,00
Omschrijving

Een draaimolen huren voor jouw evenement?

Alle kinderen vinden een draaimolen leuk, waardoor een draaimolen huren altijd in de smaak zal vallen! Deze mooie mallemolen met kleurrijke autootjes biedt ruimte voor maar liefst 30 kinderen. Daarnaast is de draaimolen voorzien van lampen zodat hij in het donker ook mooi verlicht is. Zo kunnen kinderen de hele dag door kindjes een ritje maken in een tank, brandweerwagen, strijdwagen, motor of paard. Deze draaimolen huurt u inclusief kassa. Dit maakt deze attractie ideaal voor diverse evenementen.

Kan ik de ritprijs zelf bepalen?

Wanneer u een draaimolen huurt bij Withagen-attractieverhuur kunt u zelf  de ritprijs bepalen voor een ritje in de draaimolen is wanneer u kiest voor de volledige uitkoop. Dit kan dan dus ook een gratis ritje zijn. Het is echter ook mogelijk dat u voor een gedeelde uitkoop kiest van de draaimolen. Wij vragen dan een gereduceerde ritprijs per rit en u betaalt een vast bedrag voor de draaimolen. Op bepaalde evenementen is het ook mogelijk dat we geheel op eigen risico staan. Wij vragen dan een prijs per rit en al de opbrengsten zijn voor ons. Als u de draaimolen wilt huren, denken wij dus graag met u mee over de diverse mogelijkheden. Voor de avonduren wordt een toeslag berekend.

Draaimolenverhuur en meer.

Naast de draaimolen met kassa kunt u nog tal van andere kermisattracties huren. Met enkele van deze topattracties bij elkaar heeft u al snel een mini-kermis. Wat dacht u van de Zweefmolen Jungle Swing of het Mini Reuzenrad? U vindt vast iets naar uw zin in ons uitgebreide assortiment. 

Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Reviews
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 9 jaar
Lengte in cm 1150
Breedte in cm 600
Hoogte in cm 420
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 3500 watt
Afmeting transport L x B x H L 1150 x b 250 x H 370 cm
Vervoer Dit is een aanhanger
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.
?>