Dopjes trekbiljart

Artikelnummer: OS-2007.57
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Trekbal, maar dan anders

Dopjes trekbiljart is een behendigheidsspel dat lijkt op het bekende trekbal. Het verschil tussen trekbal en het dopjes trekbiljart is de puntentelling en de mogelijkheid om de stokken vrij te bewegen. Bij trekbal kun je met de stokken alleen naar links en rechts bewegen maar bij het dopjes terkbiljart spel kunnen de stokken ook omhoog en omlaag bewegen.

Hoe speel je dopjes trekbiljart?

Je legt de bal op de twee staafjes daar waar de stokken aan het speelbord zijn vastgemaakt. Laat de knikker door de staafjes uit elkaar te bewegen naar het dopje met de meeste punten rollen. Laat hem boven het dopje los en probeer de bal op het dopje te laten vallen. De bal moet moet ook nog blijven liggen. Na het aantal afgesproken beurten telt u de punten op; degene met de meeste punten is de winnaar van het dopjes trekbiljart.

Groot spelaanbod bij Withagen-attractieverhuur

Misschien is het dopjes trekbiljart huren niet helemaal jouw smaak en zou je liever het normale trekbal huren. Dit kan uiteraard. In ons assortiment oud-Hollandse spelletjes hebben we veel spellen in diverse varianten. Zo kunnen nieuwe spelers het originele spel spelen maar is er ook voor mensen die het spel al kennen een uitdagende variant. Een goed voorbeeld is het poortjes biljart dat ook voor de ervaren biljartspeler weer een hele nieuwe uitdaging biedt!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 80
Breedte in cm 25
Hoogte in cm 6
Afmeting transport L x B x H 80 x 25 x 6
Transport Gewicht (Kg) 2 kg
Vervoer
Handleiding