Doorgeefbal 3 x balgoot

Artikelnummer: ZK-2007.11
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Doorgeefbal huren

Doorgeefbal huren is iets wat je alleen moet doen als je goed kunt samenwerken. Samen met je team maak je de baan waarover de bal moet rollen om aan de andere kant te komen. Dit kun je doen tegen een ander team of tegen de tijd. Zorg wel voor een scheidsrechter want als je dit spel tijdens een zeskamp of sportdag speelt willen mensen door vals te spelen nog wel eens proberen te winnen.

Hoe werkt doorgeefbal?

Doorgeefbal bestaat uit 3 balgoten en een bal. De bedoeling is om de bal door te geven zonder gebruik te maken van je handen. Een team bestaat uit 3 personen en elk teamlid krijgt een balgoot. Door de balgoten tegen elkaar te houden kan de bal over rollen van de ene balgoot in de andere. Als de bal van jouw balgoot naar de volgende is gerold ren je snel naar voren en hou je hem weer tegen de balgoot van je teamgenoot. Zo maak je een heel parcours. Wie het snelst aan de overkant komt zonder de bal te laten vallen, is de winnaar.

Meerdere onderdelen

Doorgeefbal spelen is ook leuk als onderdeel van bijvoorbeeld een zeskamp. Of maak een race die uit verschillende onderdelen bestaat. Zo kun je bijvoorbeeld doorgeefbal combineren met een skippy slang en kruipslangen. Zo kunnen de teams na het doorgeven van de doorgeefbal als team skippyballen en tot slot zo snel mogelijk door de kruiptunnel kruipen. Zo blijft de race tot het einde toe spannend.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 150
Breedte in cm 22
Hoogte in cm 12
Afmeting transport L x B x H per stuk 150 x 22 x 12 cm
Transport Gewicht (Kg) per stuk 4,15 kg
Vervoer
Handleiding