Doeltjes (per 2 stuks)

Artikelnummer: VB-2017.03
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Speel overal een potje voetbal

Voetbal is de meest beoefende sport in Nederland. Veel kinderen en volwassenen hebben zich aangesloten bij een voetbalvereniging. Maar soms wil je gewoon op straat of op een trapveldje een potje voetbal spelen. Dan zijn deze doeltjes een uitkomst! Met deze set van 2 doeltjes kun je overal en altijd een potje voetbal spelen.

Makkelijk mee te nemen

De doeltjes kunnen volledig uit elkaar worden gehaald. Wanneer je ze niet gebruikt zitten ze in een handige opbergtas en zijn ze makkelijk te vervoeren. Met de bijgeleverde handleiding klik je de verschillende delen van de doeltjes snel in elkaar en kun je je tegenstanders uitdagen voor een potje voetbal. Scoor jij vaker dan de tegenstander?

Wedstrijdje spelen of oefenen op techniek?

Of je nu een potje wilt voetballen tegen elkaar of wilt oefenen op je techniek, in het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je precies wat je zoekt. Kies je de boarding voor een normaal potje, de pannakooi voor de leukste trucs, werk je aan je techniek met het dropshot voetbalspel of ga je voor pure fun met bungee voetbal?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Breedte in cm 100
Hoogte in cm 80
Transport Gewicht (Kg) 20kg (10kg per doel)
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.