Dansende Bal

Artikelnummer: OS-2007.27
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

De dansende bal

Bij het dansende bal spel moet je een bal tussen allerlei obstakels laten dansen om zo de bal tot het maximale aantal punten te laten rollen. Dit behendigheidsspel kan op een tafel staan zodat je goed zicht hebt op de dansende bal. Bovendien heb je dan wat meer contole over de dansende bal.

Hoe werkt de dansende bal?

De dansende bal wordt gespeeld op een speciaal speelbord. Probeer met het spelersbord dat op een scharnierbare voet zit de bal al dansend inhet gat te krijgen met het hoogst aantal punten. Door het speelveld omhoog te bewegen rolt de dansende ba naar achteren. Kom je echter in de gaten in het rode gedeelte dan heb je helaas geen punten. Bij dit spel is concentratie hoogst belangrijk. Kun jij de dansende bal in het gaatje met de maximale score rollen?

Rollen maar met Withagen-attractieverhuur

Bij de oud-Hollandse spellen van Withagen-attractieverhuur vind je tal van leuke spellen die je kunt spelen op je buurtfeet, verjaardagsfeest, op school of met je sportvereniging. Heb jij een goede beheersing en concentratie? Bewijs het dan maar door samen te werken bij het mega doolhof spel dat je met 4 personen tegelijk speelt! Of versla iedereen bij het leuke oud-hollandse spel bibberclown. Wil je een spelletje huren maar kun je niet kiezen? Huur dan een spellenpakket. Dan krijg je een hele bak met spelletjes en kun je met een grote groep spelletjes spelen!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 116
Breedte in cm 30
Hoogte in cm 14
Afmeting transport L x B x H 116 x 30 x 14 cm
Transport Gewicht (Kg) 3.2 kg
Vervoer
Handleiding