Curling

Artikelnummer: OS-2007.52
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Wat is curling?

Curling is eigenlijk een spel dat gespeeld wordt op het ijs. Met zware stenen wordt er gemikt op de roos en wie het dichtst bij deze roos ligt is de winnaar. Om de stenen harder te laten glijden of effect te geven gebruikt men speciale bezems om het ijs aan te vegen vlak voor de glijdende steen.

Thuis curling spelen

Een ijsbaan is niet altijd in de buurt voor wie curling spelen wil. Maar gelukkig is er ook een curlingspel voor thuis. Wie thuis curling wil spelen kan bij Withagen-attractieverhuur een variant op curling huren. De variant van curling die je huurt bij Withagen-attractieverhuur wordt in een bak gespeeld. Je krijgt een speciale duwstok waarmee je de poppetjes naar voren duwt. Deze zijn van een speciaal rolsysteem voorzien. Probeer alle poppetjes zo dicht mogelijk in de cirkel te krijgen. Er staan punten in de cirkel om de score te bepalen. Wordt jij de winnaar van het curling spel?

Leuke spellen voor thuis of op school

Er is op een evenement niet altijd plaats voor een attractie of springkussen. Soms moet je kinderen zien bezig te houden tijdens een kinderfeestje of op school. Met de oud-Hollandse spellen van Withagen-attractieverhuur is dit geen enkel probleem. Er zijn tientallen leuke spellen te huur en de meeste heb je nog nooit gespeeld. Ken je bijvoorbeeld het rond biljart al? Of heb je al eens het paardenrace spel gespeeld? Allemaal erg leuke spellen die je in Bergen op Zoom kunt afhalen, al kun je natuurlijk ook ervoor kiezen spellen te laten bezorgen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 172
Breedte in cm 35
Hoogte in cm 45
Afmeting transport L x B x H 172 x 35 x 45 cm
Transport Gewicht (Kg) 4,1 kg
Vervoer
Handleiding