Circus springkussen overdekt in actie

Circus springkussen overdekt

Artikelnummer: SP-2008.05
€ 65,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 65,00
Omschrijving

Word acrobaat in jouw circus springkussen!

Ieder kind droomt van het circus, maar helaas is dat niet altijd in de buurt. In dit circus springkussen kun je zelf acrobaat worden door jouw kunsten te oefenen zodat jij een echte professional wordt. Maak de gekste sprongen en voel jezelf de ster van de dag!

Een echte circustent huren

Met het circus springkussen heb je in korte tijd een volledig overdekt springkussen staan dat eruit ziet als een heuse circustent. Wat is er mooier dan voor één dag circusdirecteur te zijn in je eigen circuspiste met olifanten en clowns? Je kunt lekker droog je acrobatische kunsten vertonen op het overdekte circus springkussen of gek doen als een clown! Ook met minder weer vermaak jij het publiek en toon je jouw acrobatische kunsten!

Een feest in circus thema?

Withagen-attractieverhuur heeft een groot assortiment aan springkussens en attracties waardoor het mogelijk is een evenement volledig in thema op te zetten. Ben u op zoek naar een circus springkussen voor uw circus themafeest? Om uw feest compleet te maken hebben wij ook de ballonnenpomprace in ons assortiment. Wie laat de ballon het snelst klappen? Welk thema u ook kiest, bij Withagen slaagt u gegarandeerd!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 3 jaar
Leeftijd tot 12 jaar
Lengte in cm 400
Breedte in cm 300
Hoogte in cm 400
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 130 x 70 x70 cm
Transport Gewicht (Kg) 85 kg
Vervoer
Handleiding