Bungee Trampoline in actie

Bungee Trampoline

Artikelnummer: A-2011.01
€ 775,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 95,00

Totaal exclusief BTW

€ 775,00
Omschrijving

Hoog, hoger, hoogst!

Wanneer de gewone trampoline niet hoog genoeg gaat is een bungee trampoline huren zeker de volgende stap! Met deze trampoline spring je gemakkelijk tussen de 2 en 8 meter hoog. De elastieken vergroten de sprongkracht en lanceren u tot ongekende hoogte! Toeschouwers zullen versteld staan van de salto's die gemaakt worden op de bungee trampoline.

Bungee trampoline huren; voor ieder evenement

De bungee trampoline biedt plezier voor jong en oud. We hebben speciale tuigjes voor de allerkleinsten. Door het aantal elastieken aan te passen kunnen ook volwassenen tot 100 kg trampoline springen. Hierdoor kun je voor zowel jong als oud deze bungee trampoline huren!

Volledig verzorgd door Withagen-Attractieverhuur

Deze topattractie is de blikvanger op ieder evenement en biedt urenlange fun aan iedereen. Je hoeft alleen een locatie van stroom te voorzien en wij regelen alles voor je. De bungee trampoline huur je altijd inclusief de deskundige begeleiding van Withagen-attractieverhuur. Wij zorgen tevens voor de dranghekken rond de bungee trampoline. Op deze manier kan er veilig worden gesprongen en hoef je je nergens druk om te maken. Naast de bungee trampoline kun je bij ons ook een multi trampoline huren waar met 6 kinderen tegelijk kan worden gesprongen. Op deze manier zorg je voor springplezier voor iedereen!

Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1200
Breedte in cm 1200
Hoogte in cm 800
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 16 amp
Transport Gewicht (Kg) 1840 kg
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding