bungee run in actie

bungee run

Artikelnummer: SK-2009.05
€ 195,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 195,00
Omschrijving

Horizontaal bungeejumpen.

Met deze bungee run hoef je je geen zorgen te maken om te pletter te vallen. Je zit wel vast aan een bungeekoord maar in plaats van dat je naar beneden springt ren je zo hard mogelijk weg van het beginpunt. Het elastiek probeert je tegen te houden, dus je moet flink wat kracht gebruiken om het einde te halen. Wie haalt de eindstreep?

Hoe werkt de bungee run?

Onze bungee run biedt plaats aan 2 deelnemers per keer. Deze deelnemers hebben elk een aantal schuimblokken, welke zij zo ver mogelijk in het midden van de bungee run moeten plakken. Op deze manier kan je goed zien wie het verst gekomen is! Voor kinderen zijn er speciale tuigjes en minder sterke elastieken. Zo is het ook voor hen mogelijk om tot het einde te komen.

Teambuilding en zeskamp bij Withagen-attractieverhuur

Tegen elkaar strijden drijft mensen tot het uiterste.Tijdens een zeskamp en teambuildingsopdracht kan je het direct tegen elkaar opnemen op verschillende attracties van Withagen-attractieverhuur.Hiervoor zijn onder andere de sweeper en de dubbele buikschuifbaan uitermate geschikt. Naast de grotere spelkussens kan je bij ons ook verschillende kleine zeskamp spellen huren waarmee je jouw zeskamp helemaal compleet maakt. Zo kan je de strijd aangaan tijdens het zaklopen of je samenwerkingsvermogen testen op de mega step! Dat wordt gegarandeerd plezier!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1000
Breedte in cm 400
Hoogte in cm 400
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1 x 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 100 x 100 cm
Transport Gewicht (Kg) 190 kg
Vervoer
Handleiding