Buffetrok met tafelkleed bordeaux rood

Artikelnummer: TS-2013.01
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Tafellaken en tafelrok in een!

Deze bordeaux rode buffetrok is uitermate geschikt voor het afrokken van onze buffettafels. Het mooie aan deze buffetrok is dat het tafelkleed er gelijk aan vast zit, waardoor de buffetrok mooi op de buffet tafel bijft liggen. Zo is de buffettafel volledig afgewerkt in 1 moeite. Het tafelkleed zal niet snel van de tafel schuiven en de rok blijft mooi om de tafel hangen.

Wanneer een buffetrok gebruiken?

Wanneer je een verjaardag, bruiloft of etentje hebt wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten bij je gasten. Een buffettafel is een enorm handige manier om bijvoorbeeld gerechten uit te stallen. Maar wanneer je heerlijke gerechten op een mooi afgerokte buffettafel zet zullen je gasten jouw feest of evenement zeker niet vergeten. Het oog wil immers ook wat.

Tafels en stoelen huren bij Withagen

Niet alleen voor de leukste attracties of de meest unieke stormbanen kun je bij Withagen-attractieverhuur terecht. Ook voor een handige buffettafel of onmisbare statafel kun je bij ons in Bergen op Zoom terecht. Zo weet je zeker dat jij genoeg ruimte hebt voor al je gasten om hun glazen etc. neer te zetten.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 180
Breedte in cm 70
Hoogte in cm 70
Afmeting transport L x B x H 30 x 40 x 5 cm
Transport Gewicht (Kg) 1.7 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.