Brancard race

Artikelnummer: ZK-2008.01
€ 17,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 17,50
Omschrijving

Plezier op een brancard!

Wie afgevoerd wordt op een brancard is er meestal slecht aan toe. Maar bij dit leuke spel van Withagen-attractieverhuur beleef je juist veel plezier aan de brancard. Er is voor deze brancard dan ook geen dokter nodig. Het is een ouderwetse draagbaar waarmee bij ons geen patienten worden vervoerd maar deelnemers aan het brancard spel.

Hoe werkt de brancard race?

De brancard race speel je met een aantal personen per team. Een van de teamleden speelt patient en mag op de brandcard gaan liggen of zitten. Twee anderen dragen deze patient zo snel mogelijk over het parcours. Dit spel is een erg leuk zeskamp spel omdat je teams zo groot kunt maken als je wilt door de patienten en dragers af te wisselen. Met meedere sets kun je zelfs een brancard race houden tussen vier teams!

Draag je team naar de overwinning!

Bij de brancard race kun je letterlijk je team naar de overwinning dragen. Maar ook bij een aantal andere zeskamp spellen kan een goede drager het verschil maken tussen winst en verlies! Zeker bij een spel als het kazen dragen waarbij je geen kazen moet verliezen terwijl je naar de overkant loopt en bij het twee emmertjes water dragen waar je emmers zo vol mogelijk moeten zijn bij aankomst.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 240
Breedte in cm 60
Hoogte in cm 16
Afmeting transport L x B x H 240 x 15 x15 cm
Transport Gewicht (Kg) 9,5 kg
Vervoer
Handleiding