Brabantse Wallie Trein in actie

Terug naar overzicht
Artikel 2 van 2 Volgend product

Brabantse Wallie Trein

Artikelnummer: A-2012.03
€ 550,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 125,00

Totaal exclusief BTW

€ 550,00
Omschrijving

Per trein over de brabantse wal.

Dit toeristentreintje voor maximaal 52 personen is een ideaal uithangbord voor gebruik op een evenement op de Brabantse wal. Deze mobiele trein met 2 wagons wordt aangedreven door een krachtige dieselmotor. Zo kunnen grote groepen mensen op leuke wijze heen en weer reizen tussen verschillende locaties op de Brabantse wal. Denk bijvoorbeeld aan een open dag of een tocht langs diverse hoogtepunten en monumenten. Je kunt dit toeristentreintje ook huren tijdens regenachtige dagen. Op deze manier zorg je ervoor dat de gasten op het evenement veilig en droog de omgeving kunnen bezichtigen.

Ook voor mindervaliden toegankelijk!

Bij dit toeristentreintje is het mogelijk de trein toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel. Voor 2 rolstoelplaatsen verdwijnen 6 reguliere zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over speciale rijplaten waardoor rolstoelgebruikers gemakkelijk de trein in kunnen. Iedereen kan zo genieten van een ontspannen treinritje!

Een toeristentreintje huren om reclame te maken

Dit toeristentreintje valt met zijn felle kleuren en prachtige Brabantse wal print goed op. Mochten er toch mensen niet opletten klinkt er een koperen bel. Zo kan dit treintje veilig door de straten rijden. Mobiele reclame is ook mogelijk met deze trein. De Brabantse wallie platen van de treinexpress kunnen vervangen worden door full color panelen waarop uw eigen reclame geplaatst kan worden. Uiteraard wordt hier een meerprijs voor berekend; vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u een kleiner toeristentreintje huren, of bent u op zoek naar een treintje voor een indoor evenement? Ook hiervoor bent u bij Withagen- attractieverhuur aan het juiste adres! Zo bieden wij een treintje voor +/- 30 personen en een speciale mini kindertrein.

Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 1640
Breedte in cm 180
Hoogte in cm 250
Afmeting transport L x B x H Draaicirkel van de trein is 13 meter
Transport Gewicht (Kg) wagons per stuk 1320 kg leeg Locomotief 1860 kg
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.