Brabantse Wallie Stormbaan in actie

Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 2

Brabantse Wallie Stormbaan

Artikelnummer: SK-2012.03
€ 245,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 45,00

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 245,00
Omschrijving

Springen op de Brabantse Wal

Deze stormbaan staat geheel in het teken van de Brabantse Wal. Veel mensen genieten jaarlijks van een bezoek aan de Brabantse Wal. Een prachtig natuurgebied maar kinderen vermaken zich liever op een springkussen. Met deze stormbaan kunnen kinderen kennismaken met de Brabantse Wal. Maar deze stormbaan is vooral heel leuk door de vele obstakels en vrolijke kleuren. Deze hindernisbaan is dus leuk voor elk evenement!

Maak met Brabantse Wallie kennis met de streekproducten

Als het gaat over de streekproducten wordt ook wel eens gesproken over de 3 A's. Als eerste kruip je op de hindernisbaan onder een veld met Aardbeien door waar Wallie, de mascotte van de Brabantse Wal, lekker op ligt. Dan klim je op de hindernisbaan over de Brabantse Wal , om vervolgens over een brug door de fuik van de Ansjovis vijver te lopen. Als laatste slalom je op de Brabantse Wallie stormbaan door een Asperge veld.

De stormbaan opzetten buiten Brabant

Voor mensen uit de regio van de Brabantse wal zijn de prints en obstakels heel herkenbaar en extra leuk. Maar ook voor wie niet uit deze regio komt biedt de stormbaan volop plezier. Het kussen is door Withagen ontworpen en biedt daarom een unieke ervaring aan kinderen. Mocht je toch op zoek zijn naar een hindernisbaan met een ander thema dan zijn er volop opties in ons assortiment zoals de western hindernisbaan of de jungle run hindernisbaan / stormbaan.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1700
Breedte in cm 380
Hoogte in cm 500
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 2 x 1500watt
Vervoer
Handleiding