Blacklight lamp

Artikelnummer: GE-2008.04
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 25,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Blacklight of uv licht

Een blacklight lamp verlicht de ruimte met ultraviolet licht. Hierdoor worden bepaalde dingen wel goed verlicht terwijl andere niet goed verlicht worden. Zo wordt een wit shirt extra opvallend en als je lacht valt dit extra op. Het leuke aan blacklight is natuurlijk dat het soms lijkt of kledingstukken zweven of juist extra fel zijn.

Blacklight huren

De effectieve feestverlichting tovert geheimzinnig, zwartblauw licht. Dus organiseer je een evenement waar het donker is dan kun je met deze blacklight lamp zorgen voor extra bijzondere effecten. De blacklight is eenvoudig aan te sluiten en je kunt de lamp zelf afhalen bij Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom. Uiteraard kan deze ook bezorgd worden.

Maak het feest compleet

Met alleen een blacklight is het feest natuurlijk niet compleet. Bij ons in het assortiment vindt je dan ook tal van leuke apparaten voor fantastische effecten op jouw feest. Wat dacht je van een bellenblaas machine of een heuse sneeuwmachine? Dompel jouw feest onder is speciale effecten en laat je gasten feesten zoals ze nog nooit gefeest hebben!
Specificaties

Extra informatie

Spanning in volt 230 volt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.