Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 64

Biertol licht van kleur

Artikelnummer: OS-2007.01
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Wat is biertol?

Biertol is een oud Hollands spel dat ook wel bekend staat als tollenbord. Bij het biertol spel worden 6 balletjes in de bak gelegd, welke met behulp van de tol in de gaten moeten worden getikt. Elk gat heeft een bepaald aantal punten. Na elke beurt worden de punten bij elkaar opgeteld en zodra er in een beurt minimaal 400 punten worden gescoord worden deze genoteerd. Winnaar van het biertol is de speler die als eerste een vast aantal punten weet te scoren.

Biertol afhalen of bezorgen?

Het biertol spel huren kan op basis van afhaal of bezorgen. Afhalen van spellen is bij Withagen-attractieverhuur eenvoudig en goedkoop! Wij zorgen dat uw bestelling in Bergen op Zoom klaar ligt voor u en helpen u bij het inladen van de auto. Dankzij de gebruikshandleiding die wij bij al onze producten meegeven weet u precies hoe het spel moet worden opgezet en wat de spelregels zijn.

Een spellenpakket huren

Wilt u bijvoorbeeld met de schoolklas of vereniging een spelletjesmiddag organiseren heeft u meer dan 1 spel nodig. Bij Withagen-attractieverhuur kunt u zelf kiezen welke spellen u huurt maar u kunt ook complete spellenpakketten huren. Dan heeft u naast het biertol spel ook o.a. het kazenspel en ringwerpen in 1 groot pakket. Bovendien zijn onze spellenpakketten exta scherp geprijsd!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Hoogte in cm 4
Diameter in cm 30
Afmeting transport L x B x H 45 x 32 x 15 cm
Transport Gewicht (Kg) 3 kg
Vervoer
Handleiding