Bierpul schuiven in actie

Bierpul schuiven

Artikelnummer: SL-2012.06
€ 50,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 75,00

Totaal exclusief BTW

€ 50,00
Omschrijving

Bierpul schuiven huren

Bij het bierpul schuiven probeer je de bierpul zo ver mogelijk naar achter te schuiven en te laten stoppen op het vak met de 10, 20 of 30 punten. Als je te hard met de bierpullen schuift dan verdwijnen ze in de rode vangzak en dan heb je 0 punten. Als je voor de lijn van de 10 punten schuift heb je ook nul punten.

Bierpul schuiven voor jong en oud!

Er zit geen minimum leeftijd aan het spelen van het bierpul schuiven. De bierpullen zijn slechts replica's dus iedereen kan het bierpul schuiven huren! De baan waarop het spel gespeeld wordt is maar liefst 5 meter lang. Gelukkig is de bierpul schuifbak toch gemakkelijk te vervoeren doordat deze deelbaar is in 2 stukken. De poten kunnen worden ingeklapt. Zo kunnen jong en oud genieten van het schuiven met een bierpul.

Precies hard genoeg

De kunst bij het bierpul schuiven is natuurlijk om niet te hard te gooien maa ook zeker niet te zacht. Het lijkt wat dat betreft op curling. De meeste mensen zullen echter het bierpul schuiven vergelijken met sjoelen. Bij Withagen-attractieverhuur hebben we dan ook een grote reuze sjoelbak. Bij ons vindt u gegarandeerd een spel dat geschikt is voor uw feest of evenement!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 550
Breedte in cm 80
Hoogte in cm 84
Afmeting transport L x B x H 260 x 80 x 25 per schuifdeel 2 x
Transport Gewicht (Kg) 80 kg
Vervoer
Handleiding