Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 7

Bier fietsen - limonade fietsen

Artikelnummer: RM-2011.02
€ 150,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 150,00
Omschrijving

Drinken en sporten

Wielrenners nemen vaak een bidon mee zodat ze voldoende kunnen drinken tijdens een wielerkoers. Als je niet voldoende drinkt tijdens een etappe raak je al snel uitgeput. Bij deze wielerwedstrijd met de bier en limonade fietsen vormt het drinken zelfs een cruciaal spelelement! Het gaat er nu niet alleen om wie het snelst kan fietsen, maar het is ook belangrijk wie zonder te morsen zijn drankje weet te drinken!

Hoe kun je drinken?

Bij de bier / limonade fietsen kies je zelf welke drank er geschonken wordt. Veel wielerfans houden van een frisse pint maar voor kinderen is limonade of sap uiteraard een betere keuze. Het volle glas gaat in de houder en door te fietsen wordt het glas langzaam naar boven geduwd. Hoe harder je fietst, des te sneller komt het glas omhoog. Zodra het glas hoog genoeg is en begint te kantelen kun je beginnen te drinken. Maar pas op dat je niet stopt met fietsen anders kun je de laatste slokken niet uit het glas krijgen! Deze bierfietsen of limonadefietsen garanderen een spannende en leuke wedstrijd!

Bewijs je stuurmanskunst!

Wil je meer fietsplezier probeer dan maar eens een fietsroute af te leggen op een van onze speciale fietsen. De slinger fiets waarbij het voorwiel onder een hoek geplaatst is en je dus goed moet sturen of de hobbel fiets waarbij het achterwielje op en neer doet gaan zullen je heel wat fietsplezier geven. Nog nooit was fietsen zo moeilijk en toch zo leuk!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 200
Hoogte in cm 185
Afmeting transport L x B x H 200 x 63 x 183 cm per fiets
Transport Gewicht (Kg) 58 kg per fiets
Vervoer
Handleiding