Bellenblaas machine

Artikelnummer: GE-2008.02
€ 22,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

1 litter vloeistof voor Bellenblaas machine

x € 6,50

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 22,50
Omschrijving

Bellen blazen met de bellenblaasmachine!

Tijd om eens flink te bubbelen met deze prachtige bellenblaasmachine met ophangbeugel. Door middel van een speciale vloeistof die wordt opgenomen door het bellenblaas-rad, gecombineerd met een ventilator, zorgt deze bellenblaasmachine van Withagen-attractieverhuur voor een flinke hoeveelheid bubbels. Erg leuk om te gebruiken voor een themafeest, maar natuurlijk ook voor ieder ander feest dat je maar kunt bedenken. Dankzij het stevige handvat neem je de bellenblaasmachine eenvoudig mee van feest naar feest. De robuuste behuizing kan wat dat betreft absoluut tegen een stootje. Dit maakt de bellenblaasmachine roadproof zodat je hem werkelijk overal mee naartoe kunt nemen!

Maak je feest onvergetelijk

Maak elk (kinder)feestje tot een feest to remember met deze bellenblaasmachine! Grote bellen, kleine bellen, bontgekleurde bellen, kinderen zijn er gek op! Echter, het blazen van zeepbellen is voor de kids snel geen uitdaging meer. De bellen knappen snel of de sop is op. Geen nood want met deze bellenblaasmachine zullen de bellen blijven rondvliegen. Deze machine zal niet snel leeg raken. De zeepbellen zullen om je oren blijven vliegen! De vloeistof kan gemakkelijk worden bijgevuld door het uitneembare vloeistof reservoir.

Maak je feest compleet

Wil je zelf een topfeest geven dan heb je wel wat bijzondere apparaten nodig. Gelukkig heeft Withagen-attractieverhuur ook allerlei partymaterialen en geluidsets te huur. Zorg voor verlichting zoals bij een echte dj met de stroboscoop of zorgt voor een enorme voorraad aan muziek zodat iedereen zijn favoriete muziek kan horen op jouw feest met de geluidscomputer.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 25
Breedte in cm 24
Hoogte in cm 28
Spanning in volt 230 volt
Transport Gewicht (Kg) 3,8 KG
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.