Beker schieten spel opblaasbaar (Champions League cup)

Artikelnummer: VB-2009.04
€ 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 125,00
Omschrijving

De cup met de grote oren

De winnaar van de Champions League wint de cup maar onze beker heeft pas echt grote oren! Deze grote opblaasbare beker kan je niet winnen, maar is bij ons te huur. Wanneer je deze beker huurt haal je een uitdagend voetbalspel naar jouw evenement. Probeer zo veel mogelijk ballen aan de bovenkant in de cup te schieten. Net als een echte beker is deze cup aan de bovenkant open maar bij deze beker zit er aan de onderkant ook een gat waarlangs je de ballen uit de cup kunt halen.

Bekerschieten; spel of blikvanger?

Niet alleen is het beker schieten een erg leuk spel en een leuke toevoeging op bijvoorbeeld een voetbaltoernooi, het is ook een goede blikvanger! Natuurlijk trekt deze opblaasbare beker tijdens een evenement de aandacht. Zo'n enorme beker is voor elke sporter een droom. Daarom kun je hem ook als blikvanger laten dienen door hem op een prominente plaats in het zicht te plaatsen. Bijvoorbeeld bij een prijsuitreiking, openingsceremonie of gewoon bij de ingang van het sportcomplex.

Tal van leuke voetbalattracties

Withagen-attractieverhuur heeft een groot assortiment met vele voetbalattracties. Zo kun je je niet alleen vermaken op een pannaveld maar hebben we ook originele voetbalspellen zoals vier op een rij voetbal. Zo is er voor iedereen een leuke attractie om lekker mee te spelen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Hoogte in cm 400
Diameter in cm 420
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Transport Gewicht (Kg) 51 KG
Vervoer
Handleiding