Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 4

Beach Volleybal Net

Artikelnummer: FS-2013.02
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Beachvolleybal spelen

Beachvolleybal wordt zowel recreatief als professioneel gespeeld. In Nederland is beachvolleybal spelen niet het hele jaar door even lekker maar als het mooi weer is wordt op vrijwel elk strand wel een potje beachvolleybal gespeeld. Wat is er leuker dan op het strand met een gezellige groep samen sporten en genieten van het zonnetje.

Speel overal beachvolleybal!

Doordat het volleybalnet geheel demontabel is kunt u het gemakkelijk in een personenauto vervoeren. Het net en de stokken zitten netjes in een tas die u eenvoudig naar de plek op het strand brengt waar u een beachvolleybalspel wilt spelen. U kunt dit beachvolleybalnet overal plaatsen. Ook in de achtertuin of op een grasveld. Door de haringen met de scheerlijnen blijft het volleybalnet mooi staan. De omlijning van het volleybal veld maakt u met gele banden.

Sportief met Withagen-attractieverhuur

Sporten doe je bij een sportclub maar wie op zoek is naar een alternatieve manier van sporten kan bij de funsport van Withagen-attractieverhuur de gekste sporten vinden. Had u al gehoord van voetbal darten. Of heeft u al eens een potje tennis gespeeld met dit bijzondere opblaasbare tennisracket?
Specificaties

Extra informatie

Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.