Base Jump in actie

Base Jump

Artikelnummer: SK-2011.01
€ 375,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 250,00

Totaal exclusief BTW

€ 375,00
Omschrijving

Waag de sprong van onze Base Jump!

Waag nu een sprong in het diepe met het Base Jump springkussen van Withagen-attractieverhuur! Maak een vrije val van wel 3 meter naar beneden, en val zacht op het veilige valkussen. Voor wie deze sprong net iets te hoog is, kan aan de achterzijde via de glijbaan weer veilig naar beneden glijden zonder te springen.

Is een sprong van het Base Jump springkussen veilig?

De Base Jump is een gegarandeerd spektakel en een grote publiekstrekker op elk evenement. Het Base Jump springkussen lijkt misschien gevaarlijk maar is dit beslist niet. Deze is zoals alle andere attracties goedgekeurd volgens de NVWA normen zoals wettelijk verplicht is. Het kussen waar je op valt is ook lekker dik, waardoor je gegarandeerd zacht valt en de grond niet zal raken.

Withagen heeft de grootste en leukste springkussens!

Naast het Base Jump springkussen biedt Withagen-attractieverhuur een ruim assortiment van leuke (thema) springkussens. Houd je van grote springkussens en stormbanen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment van heel Bergen op Zoom en omstreken. Kent u bijvoorbeeld onze Himalaya klimwand/klimtoren al? Of de Schansglijden double airborne slide ? Deze blikvangers zie je al van veraf staan! Uiteraard bieden wij ook genoeg attracties voor de minder grote durfal. Door verschillende attracties te combineren kan je dus een leuk en gevarieerd programma met voor ieder wat wils neerzetten!

Prijs voor Koningsdag op aanvraag

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 7 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1400
Breedte in cm 500
Hoogte in cm 800
Spanning in volt 2 x 2000 watt
Vermogen in watt 230 volt
Afmeting transport L x B x H valkussen 120 x 80 x 80 cm helling 120 x 100 x 100 cm
Transport Gewicht (Kg) helling 365 kg valkussen 116 kg
Vervoer
Handleiding