Ballonnenpomprace

Artikelnummer: SL-2007.12
€ 40,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 40,00
Omschrijving

Ballonnen oppompen

Ballonnen zijn natuurlijk echte feestartikelen. Een feestje zonder ballonnen is maar een saaie boel. Dus een spel dat draait om het opblazen van ballonnen gaat zeker zorgen voor een hoop sfeer en gezelligheid op jouw evenement. Maar niet alleen het plezier dat dit spel oplevert is de reden dat mensen dit ballonnenspel willen spelen. Ook de strijd om wie het snelst een grote knal kan veroorzaken is reden om dit leuke spel te spelen tegen vrienden of collega's.

De spelregels van de ballonnenpomp race

Wie o wie van de 2 laat de ballon het snelst klappen in dit spannende ballonnenspel? De ballonnenpomp race bestaat uit twee mooie panelen waar een luchtslang van een fietspomp door wordt gestoken. Op het een speciale ventiel kun je een ballon vast maken. Door zo snel mogelijk te pompen groeit de ballon sneller en sneller. Wie het eerst de ballon laat klappen is de winnaar. Door de knal is het ook onmiddellijk duidelijk wie de winnaar is.

Meer pret met ballonnen

Bij het ballonnen pompen spel probeer je de ballon kapot te maken. Maar met een ballon kun je natuurlijk veel meer. Zo kun je bij een ballon oplating een wedstrijd houden welke ballon het verst vliegt. Of combineer ballonnen van diverse kleuren en maten tot de meest bijzondere creaties. Niet alleen zien deze er prachtig uit, we kunnen ze zelfs maken in een kleurencombinatie die past bij jouw huisstijl. Zo maak je gelijk ook reclame!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 300
Breedte in cm 200
Hoogte in cm 150
Afmeting transport L x B x H 2 pomp 27 x 17 x 64cm, 2 x clownbord 70 x 25 x 122 cm
Transport Gewicht (Kg) pomp 3 kg clownbord 12½ kg
Vervoer
Handleiding