Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 3

Ballonnen slinger 6 meter

Artikelnummer: BD-2015.03
€ 105,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 105,00
Omschrijving

Een professionele ballonnenslinger

Bij een feestje horen natuurlijk ballonnen. En hoewel losse ballonnen erg leuk zijn, het wordt natuurlijk nog leuker met een tros ballonnen of een slinger ballonnen. Zelf heb je misschien ook wel eens een aantal ballonnen aan een touwtje gemaakt om een ballonslinger te maken. Maar de ballonnenslinger van Withagen-attractieverhuur bestaat volledig uit ballonnen.

Kies je eigen ballonnenslinger

Het is jouw feestje dus jij bepaalt! Dit is een feestelijke slinger met twee kleuren ballonnen, die je natuurlijk zelf kunt kiezen. Standdaard word de ballonnenslinger geleverd in de kleuren Rood-Grijs. Wilt je de slinger liever bestellen in jouw eigen kleuren zodat de slinger overeenkomt met jouw huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op. Ook de lengte en de afmetingen van de ballonnen kunnen op verzoek worden aangepast.

De mooiste ballondecoratie

Withagen-attractieverhuur heeft voor elk evenement de juiste ballondecoratie. Wil je het bruidspaar verassen met een mooie ballonpilaar met hartjes topballon? Of wil je een ballonfiguur voor een bepaald thema zoals ons kerstboom mannetje? Erg leuk om bijvoorbeeld je winkel mee aan te kleden tijdens de feestdagen.
Specificaties

Extra informatie

Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.